Zdrowe i lekkie spaghetti!!!
Uwielbiam makarony... Odkąd zaczęłam
jeść razowy makaron po takim obiedzie czuje się pełniejsza i
bardziej nasycona. Zauważyłam również pewną różnicę w smakach
makaronów. Niektóre białe makarony po ugotowaniu robią się
sztucznie śliskie, a ich smak jest dziwny. Choć na etykietach tych
makaronów nic nie wygląda podejrzanie to ich smak mnie odrzuca. Z
białych makaronów dobry smak ma, np.: Lubella. Swój brązowy
makaron kupuję w Biedronce i bardzo mi smakuje.
Produkty:
dobrej jakości mięso mielone
wołowo-wieprzowe
kilka pomidorów
czosnek
cebula
oregano
bazylia
pieprz
sól morska
słodka papryka
olej
ser żółty do posypania
makaron pełnoziarnisty
Sposób przygotowania:
Jak wyszło?
Zdrowo i pysznie :D
Lisi
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz